What is vldPersonals?

vldPersonals is a very easy to use dating/social software. It allows you to create a fully functioning & modern dating website in a matter of minutes. If You think it's too complicated - check vldPersonals!
Know more about how You can become a dating website owner

What is vldCrowd?

vldCrowd.com is the biggest unofficial community of vldPersonals owners. It is a place to share ideas and thoughts about Your dating website. It is a place to answer questions and receive answers.
Do You own a vldPersonals license? Don't hesitate and join!

Connect Today

Community members help each other to take their dating websites to the next level. Can You make your vldPersonals website better? Join and find out...

Connect With More Than 700 Dating Website Owners! Sign Up Today
Banyak film – film baru yang saat ini sedang tayang di bioskop indonesia atau kota – kota besar salah satunya di jakarta , deretan film di pajang untuk meramaikan dan mempromosikan film yang sedang tayang . Maunya sih nonton film yang sedang tayang tapi gak mungkin juga kalau kita nonton semua salah satu solusinya ya paling kita harus streaming di situs – situs nonton film gratis .
 
banyak kita cari dan kita temui Situs nonton film jika kita browsing bahkan saking banyaknya sampe bingung mau buka situs film yang mana , hhhe soalnya banyak juga website streaming .
 
Buat kalian yang gak sempet nonton film di bioskop kalian bisa menontonnya secara online dan bila perlu download filmnya agar suatu saat mau nonton lagi kalian masih punya film yang di download . Tapi kebanyak orang lebih memilih jalur streaming di bandingkan dengan mendownloadnya karena kalo di download malah akan menuhin harddisk aja, hhe .
 
Dari judul artikel ini saya akan merekomendasikan situs nonton film subtitle indonesia , kenapa saya merekomendasikan situs film yang bersubtitle indonesia ? karena lebih enak kalau kita langsung buka situs bersubtlte indonesia dari pada film – film yang gak ada subtitle dan itu akan membuat kita kerepotan dengan bahasanya kecuali ngerti bahasa yang di gunakan di film tersebut , kalau saya sih gak ngerti makanya saya lebih milih untuk situs film subtitle indonesia lebih .
 
Nonton Film Bioskop 21 Online Subtitel Indonesia Terbaru Ganool.nl - Bioskop21.id (http://ganool.nl - http://bioskop21.id) adalah salah satu situs nonton film gratis online yang sering saya buka dan saya rekomendasikan kepada kalian buat yang mau streaming film subtitle indonesia bisa langsung buka situs tersebut atau juga bisa langsung browsing situs nonton film gratis . Di situs tersebut kita bisa nonton film apa saja yang ingin kita tonton dan pastinya dengan subtitle indonesia biar kita gak bingung soal bahasanya , hhhe .
 
Cocok dah buat yang mau nonton film online yang gratis dan tanpa ribet . Langsung aja deh buka situsnya http://ganool.nl - http://bioskop21.id dan lansgung di tonton film – film yang belum kalian tonton , cuman kalau mau nonton film terbaru atau yang sedang tayang di bioskop kalian harus menunggu biasanya film terbaru paling susah di cari buat online nya .
 
Semoga tulisan dan artikel tentang situs nonton film subtitle indonesia ini bermanfaat dan jangan lupa bantu share ke yang lainnya .
Silahkan teman-teman pilih situs mana yang update film terbaru dan juga terlengkap. Selamat menonton film bioskop secara online.
 
anda bisa kunjungi visit here watch movie online substitel indonesia english ganool.nl -bioskop21.id - bioskop21.info - ganool.be - kaskus.eu - ganool168.org
View Comments & Reply...
1049 0 0 View Entry
Hey everyone,
 
It has been a while. I do not use my commercial VLD license and checked with Vlad and it can be sold. He can transfer to new owner. It will be necessary to pay $39.95 renewal fee for updates. I am looking for $80 for license. Please let me know if you are interested.
 
Thanks, Brian
View Comments & Reply...
Seems that vldcrowd has become a dream for spammers.
have not been here for a long time now and when I logged in, I see.
 
Seems that this site has been abandoned and no activity at all.
sad because when the previous owner took care of the site was a hive of activity here.
 
I say hello to all my friends here and feel free to comment ;)
wish you all luck and success of your vldpersonals projects.
View Comments & Reply...
Hello, i search for the plugin "login as a user"for vld2.7
 
..or an other good moderator plugin..
 
i will read messeges from all users and answere as a user...ideas??
View Comments & Reply...

Nonsense Entries

12/14/2014 08:12 AM | prysma in General
18708 0 1 View Entry
Does nobody look after those nonsense entries in this blog?
SYSOP / ADMIN: Have a look at page 2, 3 and later.
Unattended Mode? *lol
View Comments & Reply...
2 yeart hosting from ipage for 20€
2 yeart hosting from ipage for 20€
2 yeart hosting from ipage for 20€
2 yeart hosting from ipage for 20€
 
Contact me at ssassam@hotmail.fr
View Comments & Reply...
Hi Guys,
 
I'm selling :
DatingScript Licence + 4 template web & mobiles
with domaine: www.trouvelove.com
 
www.trouvelove.com
If any interest please let me know.
 
100.
 
Any interest please let me know.
Contacte adresse : ssassam@hotmail.fr
View Comments & Reply...
Hi Guys,
 
Prices as below if any interest please let me know.
 
VLDpersonals Commercial Licence + Entire website including domain + over 300 members+ over 1 year old domain + 250 USA/UK/Canada based facebook fans+ USA/UK based 68 twitter followers for $400
 
If you want to buy the licence only it is $100.
 
Any interest please let me know.
View Comments & Reply...
Hi Guys,
 
Prices as below if any interest please let me know.
 
VLDpersonals Commercial Licence: $100
Customised Template with UK/USA/Canada zip codes installed with 320+ real USA/UK/Canada based members: $150
Just over 1year old domain + 250 USA/UK/Canada based facebook fans+ USA/UK based 68 twitter followers: $150
 
Any interest please let me know.
View Comments & Reply...

Thanks or Like mod !

09/24/2014 01:29 AM | Padeee in General
6130 0 0 View Entry
We all read some blogs and because of tiredness or being lazy or simply not having enough time , we never bother ourselves to comment on those blogs , or even just to type one single word ( Thanks ) for the publisher .
 
Therefor I created Thanks or Like mod !
 
This mod's abilities are as below :
 
1. Each member can only vote once and after that will get a message that you're vote has been counted.
 
2. Members are not able to vote for their own blogs as the Like button is not available .
 
3. When member clicked on the Like button for the first time , will get a Thanks for voting message and can see the new Like number .
 
4. If members liked a blog , under that blog one line will appear and showing the number of members who liked the blog and by clicking this message one collapsing menue will appear and will show the voted members usernames wich are linked to their profile .
 
5. By clicking the message again the usernames menu will disappear again .
 
6. If a blog doesn't have any vote's , then the message that showing number of members who liked the blog , is hidden and the only thing which you can see is the Like button.
 
Just to make you sure , when you are viewing a member's blog , you are only able to see the number of people who liked the blog and the voter's usernames will only opened when you click on the message that shows the number of members...
 
This mod will encourage your members to publish better blogs to have more Liked votes.
 
Would be glad to answer any questions you might have .
 
This is a paid mod ($40) and those who are interested please let me know by sending me a message.
 

Best Regards
Padee
View Comments & Reply...